България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещ:
Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

България изчезва след 10 години, убеден е лидерът на "Възраждане"

Един народ се самоубива, живеем ден за ден в държава-гето, алармира Костадин Костадинов
Публикувана: От:

Страната ни е на прага на своето оцеляване. След 10 години може да ни няма на картата, чисто физически изчезваме. Един народ се самоубива, настоя в "България сутрин" председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов

Той подчерта, че за сегашното състояние на страната ни са виновни всички, които са управлявали в последните 30 години.

Още по темата

 

По думите му българският политически елит се е изчерпал отдавна и в обществото има желание за нещо ново. Запитан за политическите проекти на Слави Трифонов и проф. Божидар Димитров той каза, че ще изчака да се случи нещо реално и тогава ще коментира.

"България трябва да бъде управлявана от хора, които имат визия за поне 25 години напред. България трябва да има план за развитие и цел за постигане. Превърнали сме се в държава-гето, в която живеем ден за ден, месец за месец", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той обяви, че е попитал част от управляващите какво ще се случи с България след 4 години, а те все му отговаряли "Каквото каже Меркел".

"В сегашните патриоти няма нищо патриотично. Съдружници са в управлението и никога няма да излязат! Утре Борисов да подаде оставка, те ще му се молят да се върне. Така наречените патриоти са собственост на ГЕРБ", каза още лидерът на партия "Възраждане".

В нов пътеводител на земите ни Костадин Костадинов е описал 100 обекта на българското културно наследство в някои от държавите на Балканите.

Вижте повече подробности във видеото!

Коментари ( 2 )
 • 2

  Димо_Дренчев

  12 фев 2018 | 17:49

  Браво на Коцето, браво!
 • 1

  Kalina Hristova

  12 фев 2018 | 14:19

  Партия "Възраждане" - моят фаворит за следващите избори!