България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Как любовта към България може да те накара да се "изгубиш" в нея?

3-ма приятели използват последното си лято като тийнейджъри, за да открият родината такава, каквато никой не им е показвал досега

17.01.2018 | 10:30 Редактор: Велислав Филипов
Как любовта към България може да те накара да се

Изгубихме се из България с двама от най-добрите ми приятели Ясен Атанасов и Анастас Шипков. Решихме го случайно - идеята ми хрумна докато пътувах във влака, обичам БДЖ. Това сподели влогърът Крис Захариев за своето приключение из най-затънтените места из страната ни пред Bulgaria ON AIR.

На границата между безгрижието и отговорния живот 3-ма приятели използват последното си лято като тийнейджъри, за да открият България такава, каквато никой не им е показвал досега. Приключението преминава през най-затънтените кътчета на страната. 

"Идеята ни беше да пътуваме из България из затънтени села. "Изгубихме" се нарочно. Беше интересно, защото имахме няколко правила - да не използваме GPS, да не се качваме на магистрала и да не спим в хотели, а където намерим. Също така да ядем каквото намерим. Хвърлихме се в суровите приключения и се лишихме от лукса на модерния живот", каза влогърът в "България сутрин".

Според него е било много интересно и в най-скоро време хората ще могат да гледат сериите на приключението, които ще бъдат качени в канала на Крис в Youtube. 

"3-мата сами снимаме и монтираме кадрите. Използвахме 3 камери и един дрон. Минахме над 5300 км, което е разстоянието от София до Кения", допълни влогърът.

Крис е категоричен, че водещото чувство е любовта към родината и желанието за опознаване на нови места.