България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Михаела Филева трогва душата в новото си парче "Последни думи"

Планира се нов албум с акустични части и концерт в зала, обясни певицата пред Bulgaria ON AIR

16.01.2018 | 10:42 Редактор: Иван Берберов
Михаела Филева трогва душата в новото си парче

Песента "Последни думи" на Михаела Филева и Боян Христов е лирична, акустична и докосваща сърцето. С парчето, певицата успешно завърши 2017 г.

"Истината е, че този вариант е най-близката версия до това, което написахме заедно с Христов. Текстът и музиката са негови. Боян Ангелов е човекът зад аранжимента. Не измерваме музиката в гледания и харесвания, а в това до колко може да докосне хората. Докато всички правят песни за купони, ние решихме да направим една за ума", сподели артистката пред "България сутрин". 

Филева отбеляза, че най-щастлива и смислена като артист се е чувствала, когато някой дойде при нея и сподели колко много музика ѝ му е помогнала.

"Винаги съм вярвала, че думите имат сила. А когато правиш музика – те още по-бързо и силно докосва хората. Винаги съм залагала на хубави текстове. Много обичам да пея за неща, които съм преживяла", посочи тя пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителката разкри и малко тайни за предстоящите ѝ музикални проекти – в новия ѝ албум ще има една цяла акустична част, а скоро се планира и концерт в зала.