България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Теди Кацарова и Миро с нежна балада за любовта и щастието

Певицата представи "Пламнали души" в студиото на Bulgaria ON AIR

15.12.2017 | 09:44 Редактор: Тодор Петров
Теди Кацарова и Миро с нежна балада за любовта и щастието

"Пламнали души" е новият хит на Теди Кацарова и Миро. Идеята за дуетната балада се заражда на сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева.

"Оказва се, че сме позабравили романтиката на хубавата българска поезия. Благодарна съм на Ангел Симеонов, че ми подари текста на "Пламнали души". За 10-15 минути песента беше готова", сподели Теди Кацарова в "България сутрин".

В преднамерено семплия клип на песента участва и прима балерината Маша Илиева, за която Теди Кацарова е категоричена, че притежава изключителна харизма и ореол. 

"Много ми се искаше клипът да бъде импресия към песента. Това е като един саундтрак на филм. Получи се точно това, което сме искали и очаквали. Както Миро казва, подредихме всичко като един пъзел", каза още певицата пред Bulgaria ON AIR. 

Тя е убедена, че трябва да оставим нещо след себе си, което да има послание и никога не е късно да намериш щастието. Когато сърцето води, дори след много години хората могат да се намерят, смята Кацарова.

"Посланието е да продължиш да вярваш, че можеш да намериш не само своята половинка, но и личното си щастие", отбеляза тя.

Остават още няколко песни до завършване на новия албум на Теди Кацарова, а певицата очаква да го представи през март, като преди това ѝ предстои поредното екзотично пътуване до Тайланд.