България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Круиз по Дунава, Йордания, Китай: Пътешествията на Теди Кацарова

Певицата работи по нова красива балада с музиканта Живко Василев

06.11.2017 | 10:25 Редактор: Тодор Петров
Круиз по Дунава, Йордания, Китай: Пътешествията на Теди Кацарова

Певицата Теди Кацарова се завърна от поредно пътешествие - този път с круизен кораб по река Дунав в компанията на своята майка.

"Пътувала съм на скандинавски лайнер, но круиз по река Дунав никога не съм имала. Тръгва от Виена и преминава през Будапеща, Братислава, Мелк...стигнахме до Германия и след това обратно. По-хубаво не съм се чувствала в живота си. Стана такъв купон, вдигнахме във въздуха този кораб", разказа певицата в "България сутрин".

Теди Кацарова призна с радост, че годината и е изпълнена изцяло с пътешествия. За пореден път посещава и Йордания, от която е много впечатлена. 

"Йордания си заслужава. Това е моят пети път в Петра, има някаква магия. Бедуините ни омазаха с кал, вързаха ни кърпи, спахме в палатки в пустинята", сподели певицата пред Bulgaria ON AIR.

Теди Кацарова е взела участие и в музикален формат в Китай, където е прекарала месец и половина в обучаването на местни таланти. 

"Толкова талантливи същества отдавна не бях виждала. Единственият проблем е, че там са малко по-статични на сцената", посочи тя в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

Кацарова вече работи по нов проект с музиканта Живко Василев. Тя е на мнение, че се заформя прекрасна песен, много красива балада.