България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Нападнаха "Мис Силикон" в собствения ѝ магазин в центъра на София

Избяга без нищо да открадне, но се закани, че ще се върне, сподели изплашената Габриела Попова пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

Още по темата

 

Поредният акт на насилие е факт - този път в центъра на София. Жертвата е носителката на титлата "Мис Силикон" за 2015 г. Габриела Попова. В неделя вечер на 29 октомври тя привършвала работния ден в магазина си на ул. "Неофит Рилски", когато маскиран мъж влязъл и се опитал да задигне оборота ѝ. 

"Нападателят беше на средна възраст и когато влезе му казах, че магазинът не работи. Той повтаряше името ми. Приближи се към мен и ме хвана за ръката. Аз започнах да крещя. За щастие майка ми бе в магазина и когато той я видя – избяга. Страхувам се, защото ми каза, че ще се срещнем пак. Но най-плашещото е, че тази атака се случва в центъра на европейска столица. Тъй като съм публична личност, се надявам думите ми да бъдат чути и тези нападения да спрат", сподели Попова пред репортера на Bulgaria ON AIR Димитър Димитров. 

Според описанието на "Мис Силикон" мъжът бил с шапка, високо закопчана яка на зимното си яке и слънчеви очила. Камерите в помещението не са успели да уловят лицето на непознатия, поясни още тя. 

"С никого нямам да деля каквото и да е. Това е поредният случай на мъж, който се опитва да обере една жена. За първи път ми се случва нещо подобно. Нападателят нищо не успя да открадне, но съм силно разтревожена от случилото се", каза Габриела. 

Тя не възнамерява да предаде записа от камерите на полицията, тъй като униформените щели само да ѝ изгубят времето. 

Коментари ( 0 )