България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Спектакълът "Пътят 2" дава възможност да преоткрием себе си

Малки и големи танцьори ще изразят заедно емоциите си на сцената на 23 ноември

19.10.2017 | 10:29 Редактор: Тодор Петров
Спектакълът

Школата по танци VeroniQue представя авторския спектакъл "Пътят 2". Той се ще се играе за последен път на 23 ноември от 19:30 часа в театър "Освобождение", след което групата започва нов проект.

"Пътят 2" е преработена и удължена версия и ще бъде много интересно за гледане. Лирическият герой преживява много ситуации, които му влияят. Това представление е много лично изживяно за мен. Идеята от доста време се върти в главата ми и заедно построихме какво точно трябва да бъде", разказа ръководителят на школата Вероника Братанова в "България сутрин".

В представлението участват и част от децата на школата, които за пръв път ще бъдат на сцената заедно с големите. В спектакъла има професионалисти, полупрофесионалисти и любители, които имат своите професии. 

Танцьорът Кристиян Кирилов увери, че публиката ще види много интересни неща. 

"Танцуването е да освобождаваш емоция. Чрез танца изразяваме всички емоции, които ни се случват във всекидневието", сподели той в студиото на Bulgaria ON AIR.

Силвия Тодорова, която също е част от школата, се занимава с танци от около 12 години и е категорична, че емоцията, която изразява танцът е невероятна. Според нея той дава възможност да покажеш нещо повече от това, което можеш в ежедневието.

"Искрено се надяваме този спектакъл в този вид, който променихме доста, да се хареса на публиката изключително много. Ще вложим цялото си сърце и душа на сцената", обеща тя.