България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Кога е най-добрият период за зачеване според астрологията?

Важното е да не мислим за забременяване само във физическия смисъл, посочи Галина Герасимова

31.08.2017 | 07:34 Редактор: Тодор Петров
Кога е най-добрият период за зачеване според астрологията?

Добър период за зачеване е всеки ден. Важното е да не мислим за зачеване само във физическия смисъл, каза астрологът Галина Герасимова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ, когато се говори за период за зачеване веднага трябва да погледнем зодия лъв, която се занимава с децата, както и съотношенията между Марс и Венера.

"На 22-23 септември е есенното равноденствие - до този ден светлината надделява над тъмнината. След това във везни светлината намалява. Изведнъж твоята светлина намалява, за да я пуснеш между теб и останалите хора. Всичко зачеващо се случва в тъмнина - символичната женска част от годината от 22 септември до 22 март", поясни тя.

Според Галина Герасимова все повече хора се интересуват от астрология. Самата тя се занимава с астрология от около 30 години и по думите ѝ това е най-хубава врата да познаеш себе си. 

"Ретроградният Меркурий приключва на 5 септември, но той въобще не е страшен. Всяко ретроградно движение е символично. Няма планета, която се движи назад. Ретроградното движение е свързано с това да се върнем малко назад, за да довършим започнатото", каза още гостът в студиото на Лора Инджова.