България сутрин

Водещи: Лора Инджова и Златимир Йочев. От 06,30 до 9,30

Водещи:
Лора Инджова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Румяна Симеонова

Продуцент:
Деница Нейчева

Редактор:
Тома Лазаров

Holiday Heroes – Благотворителността не е само по празници!

Не е нужно да имаме много пари, за да даряваме, казаха оперната певица Гергана Николаева и ръководителят на организацията Росица Томова
Публикувана: От:

Още по темата

 

През този уикенд, на 26 и 27 август, е 8-то издание на фестивала "София диша". Сред участниците тази година е и организацията "Holiday Heroes". 

Благотворителността не е само по празници, затова празничните герои ще бъдат в околното пространство на храм-паметника "Св. Александър Невски" през идните почивни дни. 

"Доста е непознато за България да си доброволец за благотворителна кауза. Но въпреки това "Holiday Heroes" се развива доста добре и набира сила", посочи ръководителят на организацията Росица Томова в студиото на "България сутрин".

А оперната певица Гергана Николаева посочи, че не е нужно някой да има много пари, за да дарява и да е доброволец. 

"Чувствам се много горда с това да помагам на хората в нужда", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

Краят на "София диша" поставя началото на една наситена със събития есен за организацията "Holiday Heroes", разказа Томова.

"Предстои ни турнир по футбол, баскетбол, тенис и други дисциплини. Те са с призива – "Спортувай с кауза". Има много неща, които имат да се вършат. Не е само игри и забавления. Всеки, който иска да бъде доброволец и да помогне, е добре дошъл", уточни ръководителят на "Holiday Heroes".

 

Коментари ( 0 )