България сутрин

Водещи: Лора Инджова, Симеон Белев и Константина Живова. От 06,30 до 10,30

Водещи:
Лора Инджова, Симеон Белев, Константина Живова

Изпълнителен продуцент:
Катерина Илиева

Продуценти:
Деница Нейчева, Иво Тодоров

Редактори:
Тома Лазаров, Ели Кoюмджиева, Валерия Цветанова

Solar Summer отменен само тази година

Фестивалът ще се върне през 2018 г., без значение в какъв формат и с колко дати, обеща Иван Дончев пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

Скандалът по Южното Черноморие се разрасна, след като организаторите на най-големия Черноморски фестивал в България заявиха, че в знак на протест срещу проверките по заведенията закриват Solar Summer Festival.

Още по темата

 

От Южния плаж в Слънчев бряг управляващият фестивала съдружник Иван Дончев обясни пред Bulgaria ON AIR защо се стигна до спирането на Solar Summer.

Дончев разясни, че събитието се състои от 8 изяви в 4 поредни уикенда, 6 от които вече са минали. Прекратени са оставащите събития от Solar Summer.

"Поради създалото се напрежение миналата седмица в нашата група заведения в Слънчев бряг от проверките на правителството, организаторите решиха, че това е най-добрият вариант за този момент", заяви Иван Дончев, като бе категоричен, че фестивалът ще продължи следващата година, без значение в какъв формат и с колко дати ще бъде осъществен той.

Провалените участия на дисководещите Адам Бейър и Пако Осуна ще бъдат реванширани:

Бейър ще бъде заместен с друг артист от неговия лейбъл още в петък, а феновете, които вече са закупили билети ще имат възможността да си възвърнат обратно сумата, или билетите им ще важат без заверяване за следващи събития на Solar Summer, обеща Дончев.

 

Коментари ( 0 )