България сутрин

Водещи: Лора Инджова и Златимир Йочев. От 06,30 до 9,30

Водещи:
Лора Инджова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Румяна Симеонова

Продуцент:
Деница Нейчева

Редактор:
Тома Лазаров

Дара Екимова: Опитвам се да следвам стъпките на баща ми

16-годишната дъщеря на Дими от Сленг представи своята първа авторска песен
Публикувана: От:

Още по темата

 

Всеки ден се опитвам да следвам стъпките на баща ми, които той така и не можа да доизвърви, каза пред Bulgaria ON AIR Дара Екимова. 16-годишната дъщера на покойния Дими от "Сленг" представи своята първа авторска песен, която носи името "Луд ли си".

Още по темата

 

До момента Дара направи няколко опита да открие себе си в необятния свят на музиката, записвайки кавър версии на "Синьо", "Уморени крила" на Дони и Момчил и "Вървят ли двама" на Мария Нейкова.

Още по темата

 

"Все още имам съмнения за това как точно искам да изглежда музиката ми. Надявам се когато порасна достатъчно нещата да се променят. Но не бих могла да се концентрирам в един единствен стил. Бих пробвала хип-хоп, R&B, а защо не и опера", сподели с усмивка талантливата изпълнителка в студиото на "България сутрин".

Парчето "Луд ли си" разказва за непреходните стойности като любов, изневяра, лоялност, себеуважение и отстояване на принципи в междуличностните отношения, разкрити на езика на днешните тийнейджъри, несправедливо подценявани в техните преживявания и лични истории.

Вижте видеото с целия разговор.

Коментари ( 0 )