България сутрин

Водещи: Лора Инджова и Златимир Йочев. От 06,15 до 9,00

Водещи:
Лора Инджова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Румяна Симеонова

Продуцент:
Деница Нейчева

Редактор:
Тома Лазаров

Нощна проверка на "Корал" разгневи Мануела Малеева

Неприемлив тормоз! Търсили са в кошчетата на бебета, сподели тя пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

Още по темата

 

Легендарната тенисистка Мануела Малеева публикува гневно мнение във Facebook заради внезапна нощна проверка на къмпинг "Корал". В пряко включване в "България сутрин" тя отправи критики към работата на министъра на туризма Николина Ангелкова.

"Това вчера беше втора проверка на "Корал". Снощи са ровили в палатките, търсили са по джобовете в кошчетата на бебета. Това е абсолютно неприемлив тормоз. Целият държавен апарат е впрегнат да покаже какъв голям проблем са защитниците на "Корал", коментира Малеева.

Тя добави, че случайно се е оказала на плажа и е изненадала със своето присъствие министър Ангелкова, която била следвана от 20 души.

"Свита, която заплашваше с 3 години затвор  с прокуратура. В един момент не се сдържах и казах да престанат да говорят с подигравателен тон, не сме хора второ качество", каза още една от сестрите Малееви пред Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че репресивната машина е задействана на много високо ниво. По думите на Мануела Малеева не може да има репресия върху граждани, които интелигентно отстояват правата си и същевременно да няма кой да санкционира олигархията.

 

Коментари ( 0 )