България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Кристина Кръстева представя "Бойко, който винаги се завръща"

Официалната премиера на книгата ще бъде през месец септември

01.08.2017 | 08:17 Редактор: Василена Василева
Кристина Кръстева представя

Журналистът Кристина Кръстева представя книгата си "Бойко, който винаги се завръща".

Четивото ще бъде достъпно още този четвъртък (03.08) в големите книжарници в страната, а официалната премиера е насрочена за месец септември със старта на новия политически сезон.

"Формулировката на заглавието не е моя. Премиерът Бойко Борисов е политикът, който винаги се връща. С тези думи бившият председател на Европейския съвет Херман Ван Ромпой връчи награда на Борисов за проевропейска политика", посочи в студиото на "България сутрин" авторът на книгата.

В 300 страници е описана биографията на политика, която се базира само на проверени факти, истински истории, разказани от реални хора и невиждани снимки от различни моменти от живота му.

Пред Bulgaria ON AIR Кристина Кръстева сподели още, че ГЕРБ е партия по германски модел, замислена в Бавария. А канцлерът Ангела Меркел несъмнено симпатизира на Борисов и му гласува доверието си.

"Най-изявената характеристика на премиера е желанието му да бъде харесан от всички. Той е изключително амбициозен, но лесно се поддава на манипулации", сподели още журналистът.

Вижте повече във видеото.