България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Полускъпоценните камъни и какво е тяхното влияние според зодията?

Миро Димитров и Ралица Георгиева показаха в "България сутрин" създадени от тях гривни, подходящи за различните зодиакални знаци

27.07.2017 | 11:38 Редактор: Жанета Нейкова
Полускъпоценните камъни и какво е тяхното влияние според зодията?

Често избираме бижута, които да носим или подарим на любим човек. Но не се замисляме за тяхната сила и влияние. 

За всяка зодия има определен цвят камък, който доминира, разказаха гостите на "България сутрин" Миро Димитров и Ралица Георгиева.

Водещата Константина Живова е зодия скорпион, за която отговарят авантюрина и тюркоаз, посочи Димитров, който бе подготвил подарък-гривна с отговарящите за зодиакалния й знак камъни.

"Човек винаги трябва да има доверие на интуицията си. Когато преминаваме през някакъв период, ние привличаме даден камък или цвят и това са неща, които не трябва да пренебрегваме" е съвета на Георгиева.

Миро Димитров обясни пред Bulgaria ON AIR, че камъкът ахат е подходящ за всички зодии. Той се е превърнал с защѝтен такъв, като запазва енергията ни и отблъсква лошите и негативни неща.

"Изобщо гривната е бариера. Така е с червения конец, сватбената халка, мартеницата", отбеляза Димитров.

Гостите на телевизията представиха и теста мандала, който символизира завършеността. Той представлява картинки, рисувани от монаси и целта е да се избере една от тях, която има своето значение.