България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Рап хитовете на лятото

"Втората арабка" - новото видео на рапъра Милиони

07.06.2017 | 11:10 Редактор: Тодор Петров
Рап хитовете на лятото

Рапарът Милиони започва турнета и концерти из страната още преди да е завършил гимназия. Тези дни той успя да взриви родното музикално пространство с последния си проект "Втората арабка".

Песента има над 100 000 гледания за по-малко от 24 часа, а някои я определиха като  хит на Лято 2017.

"Това е типично лято парче. На фона на тези по радиата, да, по-тежичко е. Идеята за името дойде от Бате Пешо, който дойде при мен и ми предложи да направим песента", разказа рапърът в "България сутрин".

Милиони ще участва с песента на фестивал в родния си град Сандански на 9 и 10 юни заедно с още 20 изпълнители. Рапърът не се определя като ъндърграунд изпълнител и посочи като доказателство за това 100-те хил. гледания за 24 часа. 

"Занимавам се с това нещо от над 10 години. В никакъв случай не бих станал комерсиален. Музика в България не се прави трудно, трудно се издава и разпространява", категоричен бе Милиони в студиото на Константина Живова.

Гостът на Bulgaria ON AIR призна, че не слуша абсолютно никого от българските рапъри - не защото не ги харесва, а за да не се бърка при писането на текстове за своите песни.