"A1 Gaming League" събра над 2000 души - геймъри и посетители

A1 пусна в продажба новите флагмани на Huawei – P30 и P30 Pro
Публикувана: От:

Още по темата

 

Първият сезон на най-голямото гейминг събитие в България – "A1 Gaming League", приключи през уикенда. Изиграха се финалите на турнирите по CS:GO, League of Legends, FIFA19, Clash Royale и Hearthstone.

Събитието се проведе в НДК и привлече над 2 000 души - геймъри и посетители, които си разделиха награден фонд от над 15 000 лева. В целия първи сезон на "A1 Gaming League" взеха участие над 4 500 човека, а следващият сезон ще започне на 6 април.

Веднага след световната им премиера, A1 пусна в продажба новите флагмани на Huawei – P30 и P30 Pro. 

Двата модела поставят акцент върху мобилната фотография като P30 Pro предлага четворна камера Leica и 10-кратно хибридно увеличение. И двата модела се предлагат онлайн на A1.bg и в нашата търговска мрежа с мобилните планове на А1.

Въпросът в месечната игра, на който може да отговаряте правилно във Facebook страницата с коментар, под нашите новини и може да спечелите смартфона Xiaomi Redmi 6А. 

Победителят за март ще бъде обявен в следващото издание на "Ако сте пропуснали", а последният ни въпрос за месеца е: "Кога започва новият сезон на A1 Gaming League?"

Коментари ( 0 )