A1 пусна нова дневна роуминг тарифа А1 Travel Unlimited

Клиентите ще ползват по 200 минути, MB и sms-a на ден
Публикувана: От:

Още по темата

 

А1 пусна нова дневна роуминг тарифа А1 Travel Unlimited, с която клиентите ще ползват по 200 минути, MB и sms-a на ден за всички страни от Европейския съюз, Европейската икономическа зона, Турция и препоръчителни мрежи в Сърбия и Македония.

Цената на тарифата е 2,99 лева на ден, като при изчерпване на наличните минути, MB или sms-и, пакетът може да се активира отново срещу същата сума. Можете да активирате роуминг плана по всяко време със sms с текст "ОК” на номер 1751, в магазин на А1 или от Моят А1.

Есенната азиатска авантюра на ATP завършва с черешката на тортата – Мастърс турнира в Шанхай. Хиляда точки на масата, най-добрите тенисисти в света и още нещо – събитие, което не бива да пропускате. Можете да гледате заключителна фаза на ATP 1000 в Шанхай по MAX Sport 1. Полуфиналите ще се проведат в събота - 13 октомври, от 11:30 и 15:00 часа, а финалът е в неделя от 11:30 часа.

Въпросът в месечната игра на А1 е "Как се казва новият роуминг план на А1?" . Отговаряйте правилно във Facebook страницата им и може да спечелите смартфона  A1 Smart N9. 

Коментари ( 0 )