А1 е новото име на Мтел

Първият GSM оператор в България предприема най-голямата промяна в своята история

23.05.2018 | 16:58 Редактор: Василена Василева
А1 е новото име на Мтел

Мтел става А1. След 23 години на пазара, над 4 млрд. лева инвестиции и над 4,5 млн. настоящи клиенти на мобилни и фиксирани услуги, първият GSM оператор в България предприема най-голямата промяна в своята история.

Новото име на телекома е А1, но то е само част от цялостния процес на промяна. Основната идея в него е да се вслушваме все повече в мнението на клиентите ни, за да отговорим на техните очаквания и да направим живота им в дигиталната ера по-лесен и по-забавен. 

Промяната ще ни позволи да гарантираме по-високо качество на нашата мрежа. Също така да направим технологиите по-достъпни и лесни, и да осигурим лоялно отношение и удобство на клиентите ни. 

Приобщаването на Mтел към основния бранд на нейния собственик А1 Group, която е част от четвъртата най-голяма телекомуникационна група в света Аmerica Мovil, ще ни даде възможност да предоставим на клиентите достъп до най-новите технологии и иновации в сектора.

Време е и за въпроса в месечната ни игра. Отговаряйте правилно с коментар във Facebook страницата на Мтел и можете да спечелите смартфона Nokia 2.

А въпросът е - Какво е новото име на Мтел?