Мтел пуска новия "Xiaomi Redmi Note 5A" на пазара

Очаквайте на живо по "Mtel Sport 2" в неделя от 22:30 ч. дългоочаквания "Мач на звездите" в Националната хокейна лига

25.01.2018 | 13:25 Редактор: Иван Берберов
Мтел пуска новия

Тази седмица Мтел пусна в продажба още един модел на най-добрата марка за бюджетни смартфони – "Xiaomi" (Ксиаоми). Новият "Xiaomi Redmi Note 5A" (Ксиаоми Редми Ноут пет А) предлага отлично съотношение между цена и качество със своя 5,5-инчов дисплей, 13 мегапикселова задна камера и мощен процесор на "Qualcomm" (Куалком). 

Моделът е снабден и с батерия с голям капацитет, която позволява около два дни работа с едно зареждане. "Redmi Note 5A" се предлага както в магазините на Мтел, така и онлайн на mtel.bg.

Този уикенд спортните канали на компанията ще предложат богат избор от футболни срещи от холандската "Ередивизи". В събота от 20:45 ч. "Mtel Sport 1" ще излъчи мача между "Твенте" и ПСВ "Айндховен". В неделя ще предава на живо първо "Утрехт" срещу "Аякс" от 13:30 ч., а от 15:30 ч. ще можете да наблюдавате "Фейенорд" и АДО "Ден Хааг". 

"Mtel Sport 2" пък ще ни направи свидетели на дългоочаквания "Мач на звездите" в Националната хокейна лига - срещата ще се предава на живо в неделя от 22:30 ч.

Време е за въпроса в месечната игра на мобилния оператор. Отговаряйте правилно във Facebook страницата им с коментар и може да спечелите смартфона "Nokia 2". Ето какъв е новият въпрос: Как се казва новият модел на "Xiaomi", който Мтел пусна в продажба?