Клиентите на Мтел могат да споделят до 50% от интернета си

Телекомът пусна Универсална Прима с по-голям стартов пакет

05.10.2017 | 14:46 Редактор: Тодор Петров
Клиентите на Мтел могат да споделят до 50% от интернета си

За пръв път на българския пазар Мтел предлага на своите клиенти възможността да подаряват на любими хора половината от мегабайтите на максимална скорост, които са включени в месечния им абонамент.

В зависимост от своя мобилен план "Мтел без граници" всеки клиент на телекома може да избира колко мегабайта интернет иска да подари на друг Мтел номер. Можете да подарите мегайбайти в магазин на Мтел, на mtel.bg или от мобилното приложение "Моят Мтел".

Така можете да споделите до 50% от вашия интернет с до 4 номера, а първото споделяне на мегабайти е напълно безплатно. 

Мтел представи нова Универсална Прима с по-голям стартов пакет. Така всеки, който си купи карта Прима получава първоначален бонус. Възползвайте се от Универсалната Прима, с която ще получите 100 минути към всички национални мрежи, 200 минути към Мтел и 3000 МБ мобилен интернет само за 8 лева при първоначалното активиране.

Мария Маркелова е месечният победител от играта на Мтел. Тя спечели смартфона Xiaomi Redmi 4X. И този месец Мтел ще даде Xiaomi Redmi 4X като награда в своята игра.

Можете да го спечелите като отговаряте правилно на въпросa във Facebook. Каква част мегабайтите си можете да споделите с плановете "Мтел без граници"?