Дионтей Уайлдър с впечатляваща победа още в първия рунд

Той защити титлата си срещу Доминик Брийзил, когото нокаутира след по-малко от 3 минути
Публикувана: От:

Още по темата

 

Дионтей Уайлдър нокаутира тежко още в първия рунд съперника си Доминик Брийзил в зала "Барклис Център" в Ню Йорк и по този начин записа своята 9-а поредна защита на титлата си от Световния боксов съвет.

Между двамата имаше много люти закани още преди мача заради стар конфликт, който датира от 2017 година, когато противникът на Бронзовия бомбардировач налетя на брат му в хотелско фоайе и в крайна сметка още тогава световният шампион за една бройка щеше да се сбие с него.

Победата е 42-а за Уайлдър и 40-а с нокаут, като той има и равенство от мача срещу Тайсън Фюри, който се игра преди няколко месеца.

Самата среща започна изключително активно за Уайлдър и той започна да нанася тежки удари по главата и тялото на своя противник още в самото начало. На два пъти клинча спаси Бризийл от още по-ранен нокаут, пише GOL.BG.

Все пак обаче с брутален удар в средата на ринга американецът свали на земята своя опонент, който се опита да се изправи, но в крайна сметка съдиите отсъдиха нокаут и Уайлдър направи поредната защита на своята титла.

След срещата Уайлдър обяви пред всички, че реванш срещу Тайсън Фюри ще има, макар че има доста спекулации около този мач.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )