"Няма страшно. Това е просто любов". Билбордове разгневиха обществото

Предизвикаха разгорещени дискусии "за" и "против" джендър пропагандата

13.12.2018 | 17:50 Редактор: Василена Василева

Билбордове с хомосексуални двойки, поставени в София, Пловдив, Варна и Бургас, предизвикаха напълно различни реакции. От вандализъм до призив за повече толерантност и спокойно приемане на различните.

А посланието е: "Няма страшно. Това е просто любов". В долния край е мотото на ЛГБТИ общността "Различни хора, равни права" и знакът на ЕК.

Във Facebook билбордове предизвикаха разгорещени дискусии "за" и "против".

Повечето потребители са недоволни, защото провокативната "реклама" е поставена на ключови места.

Във Варна е на булевард "Васил Левски", близо до Майчин дом, и на бул. "8-ми Приморски полк".

В Бургас - три билборда са поставени на булевардите "Ст. Стамболов" и "Индустриална", в непосредствена близост до Технополис, Второ РУ на МВР и Мол Бургас Плаза, разбираме от мрежата.

Заради вълната от обществено недоволство от Община Варна съобщиха, че започват акция по премахването им. Но варненци явно са изпреварили общинарите и тази нощ скандалните послания са намазани със спрей.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Екатерина Колова
преди 5 години
Хайде стига ни правихте на луди, де! "Толерантност" вече е *** дума. Кога сме били нетолерантни? Да ги бием? - не. Да ги преследваме? - не. Да ги дискриминираме?-не. Да им пречим да си живеят живота, както си искат? - не. Имат ли всички човешки и граждански права? - да. Е какво още искате? Всички да станем *** ли? За какво ми ги пропагандирате? Отклонението си е отклонение и няма да приемем, че обратните са полово нормални. Това е положението. И да забравят, че ще оскверняват брачната институция. Сигнализирай за неуместен коментар