Светът скърби заради смъртта на световноизвестния диджей Авичи

Най-големите имена в световната музика и хиляди фенове на изпълнителя заляха социалните мрежи с негови снимки и тъжни постове
Публикувана: От:

Още по темата

 

Светът скърби след загубата на световноизвестния диджей Авичи, който напусна този свят на 28-годишна възраст. Негови колеги и почитатели изразиха болката си от смъртта му в социалните мрежи.

Авичи е работил с едни от най-големите имена в световната музика. В профила си в Instagram поп иконата Мадона публикува снимка с Авичи по време на негово участие. 

Съкрушени от загубата на музиканта са и певецът и музикален продуцент Калвин Харис, Рита Ора и много други знаменитости. 

Фенове на диджея заляха мрежата с негови снимки и тъжни постове. Тим Берглинг или известен като Авичи е един от най-известните и най-високоплатени диджеи в света. Той е едно от най-големите имена в електронната музика за последните десет години. 

Преди няколко години списание "Форбс" го класира сред десетте най-високоплатени диджеи в света. През 2016 години Авичи обяви край на публичните си изяви и турнета заради здравословни проблеми. 

Той е страдал включително от остър панкреатит, дължащ се на прекомерна консумация на алкохол. За почитателите и колегите си той завинаги ще остане в сърцата им, а неговата музика винаги ще е жива.

Коментари ( 0 )