Медик обслужи възрастен в затруднено положение безплатно!

Дядото благодарил с два шоколада, тъй като подобен жест към него никой не бил правил
Публикувана: От:

Още по темата

 

Млада жена решава да помогне на възрастен човек, в затруднено положение. В замяна - получава най-хубавия подарък за 8 март.

Преди седмица възрастен човек отива на преглед в очна клиника в София. На регистратура го посреща Боряна Проданова. Мъжът се нуждае от преглед, заради възпаление.

Мъжът обяснил на Боряна, че от дома за възрастни, където живее, му взимат цялата пенсия. Трогната от неговия разказ младата жена решила да му помогне с малка сума и капки за очи.

В знак на благодарност на връх 8 март, възрастният човек решил да върне жеста. Подарил на Боряна два шоколада – един за лекаря и един за самата нея.

"И накрая си тръгна с това, че никой не бил правил такова нещо за него. Това мен много ме впечатли. Много ме разстрои тази случка. Реших да го споделя с още хора", сподели Боряна.

Публикацията на Боряна е споделена от над 15 хиляди души в социалните мрежи. Лекарят, прегледал мъжа, признава, че и друг път са лекували възрастни хора на добра воля.

Самата Боряна не пожела да сподели с нас името на добрия старец. Спести ни и информацията къде живее той в момента. Иска само историята ѝ да послужи за доказателство, че доброто е заразно, предадоха Милена Енчева и Ангел Пешков.

Коментари ( 0 )