Обвиниха БГ Роналдо в побой над 21-годишен пред дискотека

Прокуратурата в Благоевград разследва футболиста и MMA боец

06.03.2018 | 12:44 Редактор: Тодор Петров
Обвиниха БГ Роналдо в побой над 21-годишен пред дискотека

Прокуратурата в Благоевград разследва футболиста и MMA боец Даниел Златков за нанесен побой над младеж пред дискотека в града.

Българският Роналдо, както е популярен Златков, е пребил 21-годишния Оливър Златков, който е в болница с много травми. Все още се изяснява как се е стигнало до нападението .

Сбиването става в ранните часове на неделния ден. Оливър е в дискотеката, а малко преди клубът да затвори той излиза навън, където се засича с Даниел Златков. 

"На камерите се вижда, че е Даниел Златков. И се вижда как те си говорят двамата и се здрависват, което е най-странното – здрависват се, усмихват се и оттам Даниел Златков посяга на Оливър Златков, след което следва редица от удари в главата, тялото, с ръце, крака, накрая завършва със суплес", коментира управителят на дискотеката Денис Геров. 

Оливър веднага е закаран от свои приятели в Спешния център, където е приет в тежко и неадекватно състояние. Записите от видеокамерите са в прокуратурата. 
Самият Даниел Златков отказва да коментира случая. Пребитият младеж е изявен спортист, а преди време е поставил рекорд по набиране на лост.

Вижте повече във видеото!