Видинчани протестират за по-добра инфраструктура

Настояват да се изгради магистрала до София, но вместо това получават актове от КАТ
Публикувана: От:

Още по темата

 

Пореден протест срещу лошите пътища организират жителите на Видин. Част от исканията им е да се изгради магистрала от Видин до София и тунел под прохода "Петрохан". 

Междувременно обаче стана ясно, че на участници в предишни протести са били съставени актове. От началото на протестните действия някои от недоволните от инфраструктурата в региона са получили по няколко акта от МВР. 

Някой от протестиращите са горди собственици на 3-4 "честитки" от МВР. Въпреки това, те няма да се откажат да протестират. От полицията във Видин потвърдиха, че са връчвани актове, но заради нарушения на Закона по пътищата. 

Наша справка показа, че по закон актовете могат да бъдат обжалвани пред шефа на КАТ в 3-дневен срок и пред съда в 7-дневен срок, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Калин Иванов.

 

Коментари ( 1 )
  • 1

    Ганка Касабова

    24 фев 2018 | 13:28

    Абе тия тъпунгери довчера виеха че асфалт не се яде, сега пак вият- ама за него. нали им обещаха и има решение на МС за магистрала- коридор № 8 ли, какъв беше. Айде стига са ги подкокоросвали червените бушмени, ами да чакат да им се строи магистралата!!