Руска порно звезда се прицели в поста на Путин

Елена Беркова обещава сексуалният тормоз да се наказва със смърт

03.11.2017 | 13:42 Редактор: Василена Василева
Руска порно звезда се прицели в поста на Путин

Ще може ли порно звезда да детронира руския президент Владимир Путин? Елена Беркова, бивша звезда от филмите за възрастни, обяви своята кандидатура за поста държавен глава и обеща – сексуалният тормоз ще се наказва със смърт.

Жените срещу Владимир Путин – така се очертава да преминат президентските избори в Русия през март догодина. Нежната конкуренция на държавния глава се увеличи с още един член, след като порно звездата Елена Беркова публикува провокативно видео по бельо, в което обяви своята кандидатура. 32-годишната майка на две деца предизвика бурните реакции на стотици хиляди свои последователи. 

Беркова, която по-рано участва в изборите за кмет на Сочи, направи шокиращи обещания за своята кампания. Например - сексуалният тормоз ще се наказва със смърт. 

Не само това – развода за мъжете ще стане почти невъзможен. В дневния ред на Беркова ще бъде и образователната система. Ще бъде въведен задължителен сексуален изпит, а полите по-дълги от 40 сантиметра ще станат незаконни. 

Преди нея, своята кандидатура за оспорваните избори обявиха други три дами. Журналистките Екатерина Гордон и Ксения Собчак, както и бившият мениджър по военна логистика Елена Семерикова очакват с нетърпение да се изправят срещу Владимир Путин. 

Дали една от тях ще успее да свали политическия гигант от президентския трон обаче ще стане ясно чак догодина.