България в икономическите прогнози за 2018

Какви са прогнозите

24.02.2018 | 19:00 Редактор: Зара Паталева
България в икономическите прогнози за 2018

Януари и февруари са месеците, когато повечето от големите специализирани международни структури и съответните правителства обявяват своите икономически прогнози за текущата година. Вече разполагаме с конкретните предвиждания и за нашата страна. Най-общо се очаква известно забавяне в темповете на развитие. Движение напред или застой в нашето развитие сочат прогнозите? Възможно ли е през следващите 10 години у нас да се появят политици и управленци, които с работата си да осигурят 7 - 8 % ръст на Брутния вътрешен продукт на България? За всичко това и още теми говорим заедно с политологът Иван Начев

и икономистът Лъчезaр Богданов в първата част на Q&A с Клара Маринова по Bulgaria ON AIR!

Институционалната война между “Дондуков” 1 и 2 стартира без пестене на сили и средства. Дори българското европредседателство не прикри острите нападки от двете страни на централния столичен булевард.
Какво предстои? Ще се засилва ли конфронтацията или ще се търси примирие? Сила или слабост е в основата на тази война? Кой печели и кой губи от нея? Отговорите на тези въпроси от депутатите Спъс Гърнев от ГЕРБ и  д-р Георги Йорданов от “БСП за България” във втората част на предаването! Гледайте ни!

Втора част гледайте тук >>