Какви рискове крие присъединяването на България към еврозоната

Последните тенденции и регулации в банковия сектор и дигитализацията във финансовата индустрия – във фокуса на Клуб Investor.bg - „Банки и финанси“ на 9 май в Capital Fort

24.04.2018 | 14:07 Редактор: Меги Радева
Какви рискове крие присъединяването на България към еврозоната

С какви аргументи България иска да отвори вратата на еврозоната, какви рискове крие това и какви са тенденциите и регулациите в банковия сектор – това са само някои от въпросите, които ще получат своите отговори на предстоящия Клуб Investor.bg - „Банки и финанси“, на 9 май 2018 г. от 14 часа в Capital Fort.

Дискусиите в новото издание на Клуб Investor.bg – „Банки и финанси“, който се организира от икономическия уебсайт Investor.bg, ще насочат вниманието към най-новите промени, които засягат финансовата и застрахователна система на България.

На фокус ще бъдат още дигитализацията във финансовата индрустрия и бъдещето на отвореното банкиране. Какви технически и регулаторни проблеми ще се превърнат в предизвикателство пред финансовия свят заради навлизането на нови играчи и ще станем ли свидели на революция в сферата на отвореното банкиране – тези и още теми ще бъдат обсъдени по време на дискусията на Клуб Investor.bg.

Повече информация и регистрация на: http://club.investor.bg/.