Франция претърпява военен обрат, а комунистите поемат съпротивата във Вилньов – в трети сезон на „Едно френско село“

Новите епизоди на френската серийна драма започват на 14 март в 20,30 часа по Bulgaria ON AIR

14.03.2018 | 11:09 Редактор: Меги Радева
Франция претърпява военен обрат, а комунистите поемат съпротивата във Вилньов – в трети сезон на „Едно френско село“

С отварянето на руския фронт през юни 1941 година Франция претърпява военен обрат, а комунистите поемат съпротивата срещу безмилостния немски окупатор – в трети сезон на хитовия френски сериал „Едно френско село“ от 14 март, всеки делник в 20,30 часа, по Bulgaria ON AIR.

През есента на 1941 година ежедневието на жителите на Вилньов се влошава. Разсъжденията, недостигът, реквизитите и забраните започват сериозно да натежават. Телата страдат, духът се променя, а стратегиите се изострят. Между тези, които си сътрудничат, и други, които празнуват славата на френския марешал, между комунистите, които радикализират действията си, и тези, които залюбват врага, отношенията между героите стават все по-сложи и заплетени.

Във Вилньов операцията, в която участва Марсел, завършва пагубно и негов приятел е задържан от френските органи на реда. Реймон Шварц научава, че областния командир е решил да прекъсне договора си с него, което го обрича на фалит. А кметът на Вилньов Даниел Ларше се опитва да разреши проблемите с добива на гориво...

Ще успеят ли комунистите да удържат фронта и как ще се преборят жителите на Вилньов с нова вълна страдания и трудности, гледайте в трети сезон на „Едно френско село“ – от 14 март, всеки делник в 20,30 часа, по Bulgaria ON AIR. 

Едно френско село (Un village français);

Периодична драма, Франция, 2009 г.;

Режисьор: Фредерик Кривин, Еманюел Досе, Филип Трибоа;

В ролите: Робин Ренучи, Одре Фльоро, Тиери Годар, Мари Кремьор, Над Диьо Еманюел Бак, Никола Гоб и др.