По-малко престъпления ли имаше по време на комунизма?

"Провокативно“ с Милена Фучеджиева се завръща по Bulgaria ON AIR от 10 септември

07.09.2017 | 15:53 Редактор: Константина Маркова
По-малко престъпления ли имаше по време на комунизма?

Новият сезон на токшоуто "Провокативно“ започва тази неделя, 10 септември, от 10,30 часа по Bulgaria ON AIR с една полемична тема, която често предизвиква полярни мнения. Водещата Милена Фучеджиева ще постави въпроса наистина ли престъпността по време на комунизма е била по-ниска, отколкото сега. Какво е останало невидимо за обществото тогава? Отговори ще дадат политологът Антон Тодоров и журналистът Кин Стоянов.

В рубриката “Женските досиета Х” музикалният редактор Красимира Йорданова ще разкаже за оперната прима Нели Коларова, чието име и досега се свързва с един от най-големите сатрапи в българската история - Вълко Червенков.

"Темите ни, разбира се, отново ще са провокативни и разнообразни, а коментарите на гостите очаквам да предизвикват противоречиви мнения. Еклектични, забавни, тъжни, страшни, задълбочени, мъдри,  драматични, любовни... няма да се ограничаваме в темите, защото искаме и да ви забавляваме с интересния и сложен живот, който живеем заедно“, коментира авторът и водещ Милена Фучеждиева.

„Провокативно се излъчва всяка неделя от 10,30 часа по Bulgaria ON AIR.