Бизнес обучение в цял свят с Пощенска банка

MBA, EMBA и Advanced management са само част от програмите, които банката финансира

07.05.2019 | 10:00 Редактор: Иван Берберов
Бизнес обучение в цял свят с Пощенска банка

Целеви потребителски кредит за бизнес обучения в цял свят, без аналог на пазара у нас, предлага Пощенска банка от този месец. С него могат да се финансират таксите по различни програми като Master of Business Administartion, Executive Master of Business Administaration, Advanced management и др. Новият продукт е създаден в отговор на нарастващия интерес към финансиране на обучения, които отварят пътя към кариерно израстване и развитие, регистриран от банката през последните години. 

Продуктът ще бъде представен за първи път на събитието Access MBA, което ще се проведе на 11 май в хотел "Интерконтинентал" в София. 

"Образованието е процес, който продължава през целия живот и е реална инвестиция в бъдещето и кариерата. В Пощенска банка винаги поставяме акцент върху него, защото се стремим да създаваме условия за развитие на икономика с висока добавена стойност, базирана на знанието. През последните години отчитаме, че все повече потребители търсят допълнително финансиране, за да покрият разходите си за различни обучителни програми. Решихме да ги подкрепим и създадохме за тях специален продукт, с който ще им е по-лесно да покрият разходите си за обучение. Искаме да им дадем възможност да разгърнат потенциала си, да получат нови знания и компетентности, да разширят мрежата си от контакти, да израснат като способни и отговорни бизнес лидери. Кредитът е изключително подходящ за широк спектър от хора като собственици и мениджъри, IT специалисти, финансисти и др. За тяхно удобство предлагаме и комплексно обслужване и кредитни карти от най-висок клас", коментират от Пощенска банка.

Повече за кредита за бизнес обучение може да научите тук. Той може да бъде заявен в широката мрежа от финансови центрове на Пощенска банка, онлайн на www.postbank.bg, на кратък номер *7224 или след консултация с мобилен банков експерт на Mobile_Network@postbank.bg.