Холандската кикбокс легенда Петер Артс пристига в София за второто издание на SENSHI

На 20 април зала "Арена Армеец“ ще стане трибуна на зрелищни кикбокс, киокушин и муай тай битки

13.03.2019 | 14:17 Редактор: Бойко Димитров
Холандската кикбокс легенда Петер Артс пристига в София за второто издание на SENSHI

Холандската легенда Петер Артс, който е считан за един от най-добрите кикбоксьори за всички времена, пристига в България заедно с четирима от своите най-добри бойци, за втората професионална бойна гала вечер SENSHI. Тя ще се проведе на 20 април в столичната зала "Арена Армеец".

Бойците, на които Артс е треньор, ще се изправят срещу някои от най-силните български състезатели в стил K-1. Петер Артс е световноизвестно име в кикбокса. Той има зад гърба си впечатляващите 106 победи, от които 79 с нокаут, и само 35 загуби като професионалист. Артс е трикратен шампион на най-силната кикбокс верига в историята K-1 и е известен с опустошителните си високи ритници, които му печелят прозвището "Холандският дървосекач". 

Второто издание на професионалните бойни галавечери SENSHI ще предложи на публиката зрелищни битки по кикбокс в стил К-1, като две от тях ще бъдат за Световна и Европейска титла на WAKO PRO. За пръв път ще има сблъсък за специалната титла SENSHI. Подготвя се и много силна муай тай среща, както и киокушин двубои, които ще се играят по правилата на KWU International Professional League. Очаквайте подробности за бойната карта на втората бойна гала вечер SENSHI. Участниците в събитието ще бъдат обявени скоро и на сайта Boec.BG.

Професионалните бойни галавечери по кикбокс и муай тай SENSHI са нова верига спортни събития, които целят да популяризират и развият бойните спортове у нас като дадат трибуна за провеждане на висока класа състезания с някои от  най-силните кикбоксьори в Европа. Първата професионална бойна галавечер се състоя през февруари във Варна и препълни най-голямата зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта. Състезанието беше открито със зрелищно пиротехническо шоу, аудио и визуални ефекти, а двубоите вдигнаха на крака публиката в залата. 
Второто издание на SENSHI обещава още по-големи изненади и много интересни битки.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК