"М Кар София" организира тестово шофиране на някои от най-новите модели MINI

То ще се проведе на 19 и 20 декември от 11 до 17 часа

18.12.2018 | 15:32 Редактор: Василена Василева

Специална коледна изненада за всички любители на MINI организира "М Кар София". Всички фенове и почитатели на марката ще имат възможност да изпробват някои от най-новите модели автомобили MINI на изнесено тестово шофиране. То ще се проведе на 19 и 20 декември от 11 до 17 часа. 

По време на него всеки ще може да седне зад волана на най-големия и многостранен модел в 59-годишната история на марката – комфортния MINI Countryman D ALL4. Той има 5 врати и с него британският бранд продължава уверено да се утвърждава в премиум компактния сегмент. MINI Countryman е и първият модел на марката, който се предлага и с Plug-in хибридно задвижване.

Част от тестовото шофиране ще бъдат и компактният MINI Cooper с три врати, както и просторният MINI Clubman S All4. С четирите си врати и характерните Split Doors отзад премиум моделът MINI Clubman разполага с пет пълноценни места за седене, които го правят особено комфортен за по-дълги пътувания.

Начална точка за тестовото шофиране ще бъде ресторант BESO (кв. Манастирски ливади, ул. „Тодор Каблешков“ №45), където в приятна и изискана атмосфера почитателите на марката ще могат да изчакат и своя ред. Всеки, който желае да се запише за тест драйв на MINI, може да го направи на contact@mini-mcarsofia.bg.

"М Кар София" е най-новото дилърство на BMW и MINI в България, което официално отвори врати в края на миналата година на едно от най-оживените места в София - на бул. „Черни връх“ №53. То е разположено на площ от 11 000 кв. метра и предлага пълна гама услуги – продажби на нови и употребявани автомобили, сервиз, тенекеджийни и бояджийни ремонти, както и финансови услуги, отговарящи на всички стандарти на производителя за последните модели BMW, BMW M, BMW i и MINI. В дилърството може да бъде намерена и пълната гама BMW и MINI аксесоари & Lifestylе, отговарящи на най-високите изисквания и вкусове.

От средата на ноември „М Кар София“ е и единственият оторизиран сервизен на Rolls-Royce Motor Cars в България. Новата престижна роля на дилърството беше обявена  по време на официалното представяне на най-новия модел на Rolls Royce  - Cullinan, който направи дебюта си в „М Кар София“.