Големи коледни отстъпки от Мини Заем! Вижте кога и как!

Време е за празнуване, време е за пазаруване, време е за подаръци под елхата. А вие подготвихте ли се за Коледа?

11.12.2018 | 08:00 Редактор: Иван Берберов
Големи коледни отстъпки от Мини Заем! Вижте кога и как!

Не сте, защото не ви достигат средства? Спокойно, и тази Коледа има кой да ви помогне! За поредна година "Мини Заем" стартира своята промоционална кампания с 20% по-ниски разходи по бързите кредити.

Ако парите не ви достигат, за да направите Коледата на семейството си неповторима, влезте на страницата MiniZaem.bg и вземете своя заем с отстъпка.

Само побързайте, защото промоционалната кампания ще продължи до 31.12.2018 г. Ако искате да се възползвате от изгодните отстъпки по кредита, действайте сега!

Какво трябва да направите, за да вземете своя заем с 20% отстъпка?

1. Решавате от каква сума имате нужда.
2. Избирате вида кредит, който ви е най-удобен.
3. Влизате на страницата на кредитна компания Мини Заем.
4. Подавате искане и при одобрение  получавате необходимите ви финансови средства с 20% отстъпка до края на деня.

Не сте клиент на кредитната компания? Няма никакъв проблем, тъй като от "Мини Заем" не делят клиентите си на нови и редовни и промоционалните отстъпки са за всички.

Единственото желание на кредитната компания е да помогне на всеки един свой клиент, който изпитва финансови затруднения по време на празниците да може да си осигури необходимите му средства и да спести от разходите по погасяването му.

Защото от "Мини Заем" знаят, че след многото дни празници идва януари, а първият месец от новата година е силно натоварен финансово.

Време е за празнуване, време е за събиране със семейството, време е за подаръците по елхата! Ако все още не сте успели да осигурите на семейството си прекрасната Коледа, която заслужават, побързайте и поискайте своя кредит с 20 % отстъпка от MiniZaem.bg.

Не забравяйте! Промоцията е в сила  до 31.12. 2018 г., а кредитната компания е "Мини Заем"!