"България Ер" дава шанс да прекарате Коледата си различно – с новата коледна промо кампания на самолетни билети

От 7 до 23 декември включително промоции ще има по всички директни международни полети на авиокомпанията

11.12.2018 | 10:35 Редактор: Василена Василева

В навечерието на коледните и новогодишни празници националният превозвач "България Ер" стартира нова промоционална кампания, с която да даде възможност на всеки да прекара една по-различна и вълнуваща Коледа в чужбина или да планира пътешествие до 31 март 2019 с близки и приятели. Мотото на кампанията е "Коледата е различна навсякъде", а отстъпките на еднопосочните самолетни билети стигат до 31%.

От 7-ми до 23-ти декември включително промоции ще има по всички директни международни полети на авиокомпанията. Самолетните билети за и от Милано са на цени от 58 евро, а да стигнете от София до Франкфурт за Коледа с „България Ер“ ще струва 65 евро. В рамките на промоционалната кампания полетите до Берлин са на цени от 69 евро. А ако искате да видите как се празнува Коледа в Мадрид – билетите от София до испанската столица започват също от 69 евро.

Особено зрелищна е и Москва през зимата. С промоционалната кампания двупосочните самолетни билети до руската столица са на цена от 209 евро, като в цената е включен и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг. и безплатен превоз на ски/сноуборд екипировка. С голям чекиран багаж са и билетите до красивия кипърски град Ларнака, където безспорно Коледата може да бъде много красива. Полетите от София до Ларнака са на цени от 63 евро.

И като говорим за незабравима Коледа, няма как да оставим настрани Виена, където улиците вече са обсипани с коледни базари и по тях се носи аромат на греяно вино с канела и мед и коледни сладкиши. Самолетните билети от София до Виена струват 79 евро.
Една от най-интересните страни, в които може да посрещнете коледния ден, е Израел. Промоционалните цени на еднопосочните полети на „България Ер“ започват от 85 евро, а двупосочните от 150 евро.

Освен за изживяване на незабравима Коледа, промоционалните билети могат да бъдат и чудесен подарък за най-близките хора. При резервация или закупуване на билет от кампанията той може да бъде използван за пътуване до 31 март 2019 година.
В цената на всички самолетни билети се включва и безплатен ръчен багаж до 10 кг и личен багаж: дамска чанта или лаптоп.

Комфортът на борда на самолета се допълва и от безплатен чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.

За повече информация или резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00 или на callFB@air.bg, както и към офисите ни и турагентите в страната.