Bang & Olufsen представи впечатляващите BeoLab 50 и Beovision Eclipse в шоурума си в София

Специално пред гостите беше демонстрирана и иновативната технология на телевизора BeoVision Eclipse

18.05.2018 | 13:40 Редактор: Василена Василева
Bang & Olufsen представи впечатляващите BeoLab 50 и Beovision Eclipse в шоурума си в София

Известната датска звукотехнологична компания Bang&Olufsen представи някои от най-впечатляващите си продукти по време на демонстрация в шоурума си в София. 

В елегантната атмосфера на шоурума на B&O на ул. „Оборище“ 10, гостите имаха възможност да разгледат в детайл високотехнологичната тонколона BeoLab 50, както и иновативния телевизор Beovision Eclipsе. 

По време на събитието, което се проведе на 16 май, беше демонстрирана музикалната мощ на тонколоната BeoLab 50. Гостите имаха възможност да се убедят във феноменалното изпълнение, което тя предоставя благодарение на иновативния си звуков контрол и дизайн. Силуетът на BeoLab 50 е деликатен и се отличава с характерните за датската компания заоблени линии, изградени от сребърно полирано алуминиево покритие и топли дъбови ламели. 

Специално пред гостите беше демонстрирана и иновативната технология на телевизора BeoVision Eclipse. Той разполага с 3-канален звуков център, а дизайнът му съчетава стъклени елементи с цветна тъкан или алуминий. За първи път телевизорът използва технологията OLED TV на LG Electronics. Тя е известна със способността си да възпроизвежда най-реалистичните изображения, които се постигат благодарение на революционна технология за намаляване на пикселите. 

BeoVision Eclipse се свързва с останалите продукти от марката безжично, използвайки Multiroomтехнологията, и предлага опция за изпращане на аудио от телевизора към останалите стаи. По този начин предлага цялостното музикално преживяване в дома. Иновативният телевизор е наличен в два размера – с 65-инчов и 55-инчов диагонал на екрана, като и двата варианта могат да се използват монтирани на стойка или на стена.