"България Ер" предлага полети до нови три впечатляващи града в Южна Франция

Полетите до Лион, Бордо и Ница се осъществяват с удобна връзка през Париж

15.05.2018 | 12:13 Редактор: Анисия Иванова

Националният превозвач "България Ер" разширява мрежата си от дестинации с полети до три от най-атрактивните градове в Южна Франция. Благодарение на нов код шеър договор, който авиокомпанията сключи с Air France, пътниците вече могат да стигнат бързо и удобно от София до втория по големина френски град Лион, до пристанищния град Бордо, който е и сред културните паметници на Франция, както и до центъра на Френската ривиера – Ница, съобщиха от компанията.

Полетите до Лион, Бордо и Ница се осъществяват с удобна връзка през Париж, като всеки пътник може да стигне до един от трите френски града само с 1 билет с полетен номер на "България Ер".

Oсвен новия код шеър договор с Air France, националният превозвач се подготвя усилено за предстоящия летен сезон и откриването на сезонни полети до Бугас, Бейрут и Лисабон. 

Повече информация и за закупуване на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на телефон +359 2 402 0400 и e-mail callFB@air.bg. Билети могат да бъдат закупени и от мрежата туристически партньори на „България Ер“.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Rayq Nikolova
преди 5 години
Страхотна новина за нови и бързи маршрути. Време за почивка. Сигнализирай за неуместен коментар