М Кар София, най-новото дилърство на BMW и MINI, организира три дни на отворените врати

От 9 до 11 февруари дилърството ще работи с удължено работно време, а първите 50 гости ще получат ваучер за отстъпка за резервни части, аксесоари & Lifestyle и безплатен 360-градусов технически преглед

06.02.2018 | 11:38 Редактор: Василия Пейчева
М Кар София, най-новото дилърство на BMW и MINI, организира три дни на отворените врати

Най-новото дилърство на BMW и MINI в България - М Кар София, организира 3 дни на отворените врати, в които ще посрещне почитатели на автомобили от премиум сегмента, фенове на високите скорости, комфорта и удобството. Събитието ще се състои в дните от 9 до 11 февруари включително, когато дилърството ще работи с удължено работно време - в петък от 9:00 до 20:00 часа, а в събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа.

Гостите на събитието ще могат да се насладят на специални награди и прeдложения от М Кар София.
Първите петдесет посетители ще получат ваучер за 10% отстъпка за резервни части, аксесоари & Lifestyle от гамата BMW и MINI, както и безплатен 360-градусов технически преглед. В допълнение екипът на дилърството ще бъде на разположение да организира пробно шофиране на автомобил по избор на клиента.

М Кар София е най-новото дилърство на BMW и MINI в България, което официално отвори врати в края на миналата година на едно от най-оживените места в София - на бул. "Черни връх" №53.

Дилърството е разположено на площ от 11 000 кв. метра и предлага пълна гама услуги – продажби на нови и употребявани автомобили, сервиз, тенекеджийни и бояджийни ремонти и финансови услуги, отговарящи на всички стандарти на производителя за последните модели BMW, BMW M, BMW i и MINI.

В М Кар София може да бъде намерена и пълната гама BMW и MINI аксесоари & Lifestylе, отговарящи на най-високите изисквания и вкусове.

Подробности може да откриете на уебсайта на дилърството www.bmw-mcarsofia.bg.