Bulgaria AIR подарява #Пътуване за Коледа със самолет с новата си фейсбук игра

Наградата е 2 двупосочни самолетни билета от София до една от директните дестинации на националния превозвач

16.12.2017 | 11:00 Редактор: Иван Берберов
Bulgaria AIR подарява #Пътуване за Коледа със самолет с новата си фейсбук игра

Коледното настроение плени и националния превозвач. Bulgaria AIR ще подари два двупосочни самолетни билета от София до една от директните си международни дестинации с новата си фейсбук игра "Подари #Пътуване за Коледа". Тя стартира на 14 декември и ще продължи до 26 декември включително. 

Всеки, който иска да се включи в томболата за наградата, трябва да посочи в коментар под поста на играта хаштаг (#) с избрана дестинация от директните полети на Bulgaria AIR, до която иска да пътува, както и името на човека, с когото желае да сподели свободния си билет. 

Дестинациите, между които всеки може да избира, са Лондон, Мадрид, Барселона, Малага, Палма де Майорка, Лисабон, Берлин, Франкфурт, Брюксел, Амстердам, Париж, Рим, Милано, Цюрих, Виена, Прага, Москва, Атина, Ларнака и Тел Авив. 

Печелившият ще бъде изтеглен с томбола на 27 декември, а името му ще бъде обявено в коментар под поста на играта "Подари #Пътуване за Коледа". Късметлията и неговият спътник ще могат да използват спечелените самолетни билети до края на 2018 г.

С фейсбук играта си "Подари #Пътуване за Коледа" националният превозвач иска да подари възможност на печелившия да посети свой любим човек зад граница за празниците или пък се наслади на пътуване до забележителна дестинация с избран от него спътник. Bulgaria AIR обещава да осигури още комфортно пътуване, професионално обслужване и вкусен кетъринг на борда. 

Повече информация за условията на играта и получаване на наградата може да видите на официалната фейсбук страница на Bulgaria AIR - https://www.facebook.com/bgair/.