"България Ер“ удължи кампанията си за билети на ниски цени

До 30 ноември включително пътниците могат да резервират самолетни билети на "петъчни“ цени и да ги използват до края на 2018 г.

30.11.2017 | 11:26 Редактор: Василена Василева

Националният превозвач с нова изненада за пътниците си – удължи с още два дни промоционалната си кампания за самолетни билети на ниски цени. 

Кампанията "5 дни е петък“ започна на 24 ноември и поради нестихващия интерес и постоянните запитвания от клиенти, "България Ер“ реши да даде бонус от още 2 дни на пътниците да се възползват от специалните цени. 

До 30 ноември включително пасажерите могат да резервират на ниски цени самолетни билети за всички директни полети на България Ер от София и да ги използват отсега до края на 2018, без ограничения в дестинацията или периода на пътуване. 

Най-изгодни продължават да бъдат пътуванията до Рим, Милано и Атина. Цената на самолетните билети в едната посока е 49 евро, а 99 евро в двете посоки. 
Еднопосочните билети до Франкфурт, Ларнака и Барселона са на цена от 59 евро, а двупосочните струват 119 евро. Полетът до Берлин струва 59 евро в едната посока и 109 евро за двупосочен билет. 

Пътуващите могат да закупят и еднопосочни билети до Виена, Лондон и Мадрид на цена от 69 евро, докато двупосочните до столиците на Испания и Англия струват 139 евро. За Виена двупосочната цена е 109 евро.

Еднопосочните цени на билетите до Цюрих, Тел Авив и Прага струват 89 евро. Двупосочните полети до Цюрих и Амстердам са по 129 евро, а до Тел Авив, Прага и Париж - 179 евро.

Промоционалната кампания включва и билети до Москва, Палма де Майорка, Малага и Лисабон. Цените за еднопосочен билет са по 99 евро, а двупосочните по 199 евро. Отстъпки има и за пътуващите от Варна.

Всеки, който иска да закупи билети, може да го направи през Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00 или по e-mail: callFB@air.bg, онлайн през уебсайта на авиокомпанията - www.air.bg, или от агентската мрежа.