Bang&Olufsen представи новия си зашеметяващ телевизор BeoVision Eclipse

Съвсем скоро моделът пристига и в България

15.09.2017 | 20:24 Редактор: Василена Василева
Bang&Olufsen представи новия си зашеметяващ телевизор BeoVision Eclipse

Датският звукотехнологичен лидер Bang&Olufsen, който е известен с елегантния дизайн на продуктите си, за пореден път доказа, че качеството и естетиката мога да вървят ръка за ръка.

По време на световноизвестното технологично изложение в Берлин IFA 2017 Bang&Olufsen предстви най-новата си гордост – зашеметяващия телевизор BeoVision Eclipse.

Това е първият телевизор, разработен съвместно от датската компания и LG Electronics в партньорство. Целта на двете компании е била да постигнат абсолютното телевизионно изживяване, категоричен е Стивън К. Персон – изпълнителен вицепрезидент в Bang&Olufsen.

BeoVision Eclipse може да впечатли с 4К екран, невероятен контраст, перфектен черен цвят и разширена цветова гама. Те се постигат чрез обединяването на OLED TV технологията на LG Electronics за възпроизвеждане на абсолютно черно и безкрайно контрастно отношение с висок динамичен диапазон и HDR технологията за намаляване на пикселите.

Перфектното зрителско преживяване се допълва и от възможността да настроите позицията на телевизора с дистанционното, без да се налага да ставате от дивана. 

Съвсем в стила си Bang&Olufsen осигуряват на телевизора и безупречна звукова система. BeoVision Eclipse разполага с триканален саундбар (SoundCenter) с мощност 450 W, интегрирани  музикални стрийминг услуги и интернет радио.

Вградени са и Apple AirPlay, Bluetooth и Chromecast, което пък дава свободата да възпроизвеждате музика директно от мобилния си телефон. 

Още по-хубавата новина е, че BeoVision Eclipse съвсем скоро ще дойде и в България. Той ще пристигне в шоурума на Bang&Olufsen в София на ул. "Оборище" 10 в началото на октомври.