Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Kонференция да се реши, кой да е лидер на СДС

Лукарски и Райнов пред Ганиела Ангелова

05.05.2018 | 19:00 Редактор: Димитър Абрашев
Kонференция да се реши, кой да е лидер на СДС

Божидар Лукарски предлага на конференция да се реши, кой да е лидер на СДС. Но това не трябва да бъде никой от заместник- председателите.
Аз не съм този на пост на всяка цена. Ще си подам оставката, ако така прецени мнозинството. Важното е да се върне диалогът в СДС, партията да има бъдеще. Ще напусна партията единствено, ако се реши да се коалираме с Демократична България. И Радан Кънев и Атанас Атанасов са били винаги против мен. Не искам да влизам в конспирации, на те са авторите на сценария и баталните сцени от Националния Съвет. Извинявам се на хилядите поддръжници на СДС, каза Лукарски
 
За Емил Райнов е популизъм от страна на Корнелия Нинова искането й за намаляване на депутатските заплати. Това няма да доведе до нищо.  Хубаво е, че прокуратурата влиза в болниците. Това е начинът да се спре течът в системата и да се сложи край на порочната практика "болница в болницата". На прав път е Кирил Ананиев, да видим обаче дали ще стигне до края. И в трите правителства на Борисов, това и най-ветровития пост. Колко министри се смениха? Вече не ги броя. Грешен е сегашния модел на здравеопазване Трябва нов!