Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Божидар Димитров: Няма да бъда патерица на ГЕРБ!

Интервю на Ганиела Ангелова

10.03.2018 | 19:51 Редактор: Димитър Абрашев
Божидар Димитров: Няма да бъда патерица на ГЕРБ!

Божидар Димитров: Няма да бъда патерица на ГЕРБ! Категорично! Предстои да видим, дали ще се коалираме със Слави Трифонов. Хората в парламента не са елита, това са партийни функционери, лузъри!

Патриарх Кирил не е направил дипломатически гаф, смята още Димитров. Тропането по масата и говоренето му са типични за генерал от КГБ.

Говорих с Валери Симеонов и го посъветвах да се извини. Той трябваше да го напрви. Казах му, че не бива за няколко думи да разваля цяло правителство.

А иначе никой не видя истинските думи на патриарх Кирил. Той каза, че България е създала Русия, Русия е продукт на България! Но, ако трябва да бъдем честни и патриарх Кирил и българското правителство не са прави. Когато каним е необходимо да каним и останалите народи, участвали в освобождението на България.

А относно ЧЕЗ- какво значение има, кой стои зад Гинка? Ако не беше Гинка, щеше да е Пенка!

Според бившия директор на полицията Васил Василев Не бива да има поправка "Плъха". Не трябва да преправяме закона, заради един битов инцидент. Утре, ако стане друг, пак ли ще преправяме закона?!? Истината е, че не могат тези промени в НК да спрат битовата престъпност. Хората са загубили доверието в полицията. Ето тук трябва да се промени нещо! В закона няма точно тълкуване, какво е неизбежна отбрана. Трябваше д-р Димитров веднага да се обади в полицията. А сега и приятелите му ще бъдат обвинени!
 
Режисьорът Теди Москов: В България не знаем, кой, кой е! Не знаем на еди кой си десен политик, дали не му плаща някой от ляво! Това е, защото у нас нямаше лустрация. Всички политици са едри собственици. Делят си едни пари и се договарят по между си. А в скандала с рускя Патриарх, аз видях лична разправа между двама генерали! Странно е, че националния ни празник мина под знака на благодарност към друга държава. Това го няма никъде! Партиите си обмислят скандалите заедно! Не им вярвам! Бивши комунисти се карат- не ме интересува!