Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Страх в депутатите спирал закона за горивата

Интервю на Ганиела Ангелова

10.02.2018 | 20:07 Редактор: Димитър Абрашев
Страх в депутатите спирал закона за горивата

Според депутата Емил Димитров 6 години не може да се случи законът за администрирането на горивата, защото депутатите ги е страх! Ще се засегнат големи интереси и много пари. Тук става въпрос за един милиард, изчисли той.

Митниците трябва да бъдат инструмент на държавата, не на мафията! Не казвам, че са на мафията, но по този начин трябва да мисли всеки, който е на власт БСП иска анкетна комисия за БАЦИС, защото пропусна шанса си да зададе важните въпроси при дебата за вота на недоверие. Никой не попита: кой ги позволи тези грешки? За колко изгубени пари става въпрос? А ако ДАНС не бяха установили нарушенията през 2016-та? Дали щеше да ги има и сега? Имало ли е хакерски атаки?

Според Димитров БАЦИС е добра. И няма съмнение, че такива нарушения вече няма. Но разбира се, притесненията и при мен остават. Фактът е , че тя все пак генерира приходи. Акцията за скъпите коли цели хората да внимават. И аз си задавам въпрос: Как може 20 годишен да кара скъпа кола, без декларирани доходи? Според него не трябва Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да си говорят през медиите.