Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Волен Сидеров смята, че вотът на недоверие е PR акция

Лидерът на "Атака" в "Опорни хора"

11.11.2017 | 20:15 Редактор: Димитър Абрашев
Волен Сидеров смята, че вотът на недоверие е PR акция

Бих посъветвал ДПС да не се пресилват в демонтажа, защото може те да пострадат, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров.
В Европа добре се възприема коалицията ни. Вотът на недоверие ще бъде една ПР-акция по време на европредседателството. Ще плюят пред гостите от трибуната на парламента- това е национално-безотговорно.
Когато си политик, трябва да си мериш приказките. Това го разбрах в годините. Яркият образ в политическото говорене не е най-доброто. Съжалявам, че бях по-остър. Грешката на прехода е, че СДС и БКП нямаха визия за България. Никой не говореше за икономика. Имаше театралност и на площадите имаше дирижираност. Дори от балкона на Анжел Вагенщайн имаше предварително подготвени плакати, смята Сидеров.
 
А според Валентин Вацев Борисов е в криза. В навечерието сме на тежка правителствена криза! Борисов стъпва в паници и не определя дневния ред.  ГЕРБ всъщност не е партия, ГЕРБ е държавата. БСП е партия, тя пък е нефелна. Февруари и март ще бъдат много тежки за България. В момента Радев е готов с поне два служебни кабинета. А на Доган му се налага да мисли за нова правителствена конфигурация. Аз се покрусих от БСП и напуснах, въпреки високия пост, който заемах. Провокираха ме изборите през 1997 година, когато БСП натика властта в ръцете на Костов. Тогава Първанов каза: И 13% стигат на тази смачкана партия!, спомни си Вацев.
 

Косьо Марков призна, че живее с пенсия от 146 лева и смята, че това е обидно! Успявам да се издържам, защото работя много! Не съм седнал да се оплаквам, а друг на моето място щеше да играе шах пред Народния Театър. Не разбирам носталгията по комунизма. Надявам се, че повече това няма да се повтори!