Опорни хора

Събота от 18:30 часа
още

Илияна Йотова: Проваленият КСНС го почувствахме като бойкот и като демонстрация!

Интервю на Ганиела Ангелова

15.10.2017 | 18:24 Редактор: Димитър Абрашев
Илияна Йотова: Проваленият КСНС го почувствахме като бойкот и като демонстрация!

Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че проваленият е бойкот и като демонстрация!Това е несериозно отношение. Общестеният отзвук беше показателен. Във вторник се надявам да не се получи същият сценарий.

Моят призив е: Този път спазете закона!

В България липсва политическа воля за антикорупционен закон, смята тя. Най-добрият вариант е да се вземе от двата закона най-доброто.

Според нея има война между управляващата партия и президентството!

Трябва антикорупционният орган да действа обективно, зя да не се превърне в политическа бухалка, каквито съмнения има. Има противоречие в начина, кой и как да го управлява.

Правя една прогноза пред вас: Да не се получи нелоялна конкуренция, от която да страдат самите решения! В парламента е необходимо да се зададе въпроса за НДК - гейт. Колко и как са изхарчени парите?!?

С президента Радев свирим в една тоналност. Той не беше разбран правилно за проектозакона за уседналостта. Бяха изкривени думите му! Ние се борим за правата на всеки един български гражданин! До края на европредседателството няма да има предсрочни избори. Но, ако продължим по този начин, пътят е : На никъде!