околоСВЕТСКО - архив

Всеки делник в 10,30

Водещи: Бойка Делиева и Константина Живова

"(С) Хвани го, ако можеш" - четиво, необходимо на всяка жена, която търси любовта

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете
Публикувана:

В навечерието на "Св. Валентин" Матю Хъси, любовният гуру, който стои зад успешните връзки на звезди като Ева Лонгория и Кристина Агилера, най-сетне споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които хиляди жени си задават: Къде и как да открия истинската любов? Защо мъжът, когото харесвам, не ме забелязва и как да се случи това? Може ли да се съхрани интригата в една дълга връзка?

Още по темата

 

"(С) Хвани го, ако можеш" - се нарича книгата, в която известният ментор споделя революционния си подход за намирането на перфектния партньор и отговаря на въпросите, които си задават хиляди.

Матю Хъси посвещава години на изучаването на човешките нагласи и отношенията между половете, провежда стотици семинари и заснема поредица от видеа с практични съвети. Британската преса дори започва да го нарича "истинския Хич" по аналогия с едноименната романтична комедия, в която Уил Смит играе "доктор по срещите".

Според автора намирането на мъж не е самоцелно занимание. "Смисълът е да водиш пълноценен живот и в резултат на това да си създаваш възможности, които те свързват с много хора."

Вижте повече във видеото!

Коментари ( 0 )