МУЛТИМЕДИЯ

Събота и неделя, 09:00 часа

Водещ: Даниел Ненчев

Столът - дизайн между функция и форма

Удобната мебел ще бъде фокус на предаването "Мултимедия"
Публикувана: От:

Още по темата

 

Как столът като обект на дизайн се развива през различните епохи? Кои са добрите примери за дизайн на столове по света? Кои са най-ярките представители в България на продуктов дизайн на столове? 

Различните лица на стола са предмет на дискусия в съботното издание на предаването за съвременна култура, стил на живот и изкуство - "Мултимедия".

В дискусия за стола ще влязат Лейла Джабар от пространството за култура и дизайн на ул. "Калоян" 10 в София - "Склада", Цветана Шипкова, главен редактор на списание "MD" и Илиан Милинов, дизайнер. 

Участват и други дизайнери на столове - Константин Ачков от "Lock Furniture" и Светослав Мичев от "Almost".
 
В предаването в събота можете да видите също:

Дискусия за бъдещето на Европа и България в европейската общност с писателката Теодора Димова и журналиста Димитър Кенаров. "Истинските игри" на българската художничка от Виена - Боряна Венциславова - са предмет на нова изложба в Софийска градска художествена галерия.

В Мултимедия в неделя:

Какво има да ни каже топящият се лед? Как изкуството реагира на климатичните промени - и какво представлява проектът на художника Олафур Елиасон "Ice Watch" в Париж и Лондон подкрепен от "Bloomerg Fhilantropies". Дискусия с участието на проф. Васил Гурев и журналистката Мария Чернева.

Новите форми на образование - разговор с Дарин Маджаров от "Уча.се" и Ивелина Пашова от "Заедно в час".

Какво е това "Кино в длан" - разговор с млади създатели на кино.
Гледайте предаването "Мултимедия" в събота и неделя от 9:00 до 10:30 часа.

Всички видеа от предаването можете да видите на сайта bgoniar.bg

Коментари ( 0 )