Доника Ризова с награда за развитие на медийната среда

Водещата на "Медиите ON AIR" получи приза от сп. Business Lady

07.06.2017 | 15:35 Редактор: Константина Маркова
Доника Ризова с награда за развитие на медийната среда

За шеста поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Организаторите отличиха 16 изключителни бизнес дами в 12 категории от обществения живот, бизнеса, администрацията и медиите.

Признание за цялостен принос, добри практики и ефективна администрация за развитието на туризма в България получи Николина Ангелкова, министър на туризма. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители получи награда за добри практики и ефективни политики за подкрепа на българските учители, опазване правата и закрила на децата и учениците, и развитие на средното образование.

Доника Ризова, автор и водещ „Медиите ON AIR”, бе отличена в категория МЕДИИ – за развитие на медийната среда, обществено отговорна и аналитична журналистика и иновативен медиен продукт. В същата категория Ани Салич, журналист и ТВ водещ в NOVA, взе наградата за обективна и социалнозначима телевизионна журналистика.

Изпълнителният директор на „Алпен Фарма България” – д-р Нонна Петрова грабна приз за ефективен мениджмънт и успешно пазарно позициониране на хомеопатични продукти в категория ФАРМАЦИЯ. Наградата за Ефективни корпоративни и CSR комуникации във Фармацията получи Радослава Ганозова, директор „Корпоративни комуникации” на Актавис - компания на Тева. С отличие в категория ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ си тръгна Илона Станева, директор "Маркетинг и реклама" /Fibank/, която бе отличена за Добри практики и ефективни маркетингови комуникации.

В сектор ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ бяха отличени три дами в тазгодишното издание на наградите на сп. Business Lady. Д-р Мариела Хитова, основател на клиника „ЕвроДерма”, получи приз за  иновации и професионализъм в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина. Изпълнителният директор на „Д-р Щерев” АД – Даниела Иванова грабна отличие за Успешен финансов мениджмънт на здравна институция, а Весела Груева - мениджър продажби на МЦ „Афродита” бе удостоена с награда за най-бързо развиващ се Мениджър за 2016 година. В сектор СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА тази година отличието отиде при Десислава Георгиева, управител на „Ню Билдинг Пропърти” ЕООД.

Две дами получиха приз за прилагане на иновативен и успешен мениджмънт в сферата на човешките ресурси и налагане на работодателска марка в ИТ сектора – Дария Топалова, HR Manager и Ива Иванова, HR Coordinator в Playtech Bulgaria. В категория МАРКЕТИНГ И ПР с награда си тръгна Биляна Христова, Online Marketing Manager в Credissimo, която бе отличена за иновации, ефективни комуникации и налагане на търговска марка №1 за онлайн кредитиране във финансовия сектор. Невена Басарова-Дичева, основател и управител на Първа Детска Академия за Добри Обноски получи приз за добри практики и успешно управление в областта на коучинга за успешно личностно развитие и лидерство в сектор ОБУЧЕНИЕ И РАЗВИТИЕ.

В категория БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ И СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ наградата тази година отиде при Виктория Стоянова, президент на Зонта клуб „Света София”, която бе отличена за Добри практики и иновативни проекти в посока равенство между половете, подкрепа на жените в тяхната професионална и социална реализация. Вероника Боева, Търговски директор на рекламна агенция I Do Advertising пък грабна приз за Разработване на иновативни рекламни материали и прилагане на нови подходи в работата с клиенти в сектор РЕКЛАМЕН БРАНШ.

Годишните награди на сп. Business Lady се връчват за заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, ефективно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации,  позитивен обществен имидж и други. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.